Rechtstraat 42 6221 EK Maastricht Open vanaf 17:00 uur. Keuken sluit om 22:00 uur +31 (0) 43 - 321 15 68

CateringPartyservice

Gelijk met de transformatie van toko naar restaurant kwam ook de vraag of het mogelijk was om een rijsttafel thuis te bezorgen. Daar waar in het begin de gerechten warm werden opgehaald door de liefhebbers, werd al gauw besloten om ook op locatie uitgebreide rijsttafels te presenteren.

Met inmiddels ruim 30 jaar ervaring in het cateren van Indonesische rijsttafels komen wij graag bij u thuis. Of het nu voor een bruiloft, jubileum, verjaardag, feest of gewoon zomaar is, van 10 tot 1000 personen kunnen wij een prachtige rijsttafel voor u bereiden op uw eigen gekozen locatie.

Wij verzorgen Indonesische rijsttafels, maar kunnen daarnaast ook zorgen voor locatie, dranken, aankleding, personeel en alles wat u nog meer nodig heeft om uw feest te laten slagen.

Hieronder een tweetal rijsttafels die we vaak op locatie verzorgen. Alle gerechten worden in ruime hoeveelheid en warm op locatie aangeboden met alle benodigde schalen, opscheplepels en warm-houd apparatuur.

Zo is er voor elk wat wils en nodigen we u graag uit om een rijsttafel samen te stellen. Het verplicht tot niets, maar u zult zien dat de prijzen, om een complete rijsttafel met alles erop en eraan bij u thuis te laten bezorgen, reuze meevallen.

Indien u interesse gewekt is, neem contact met ons op en maak u wensen kenbaar zodat wij een mooi voorstel kunnen doen of uw samengestelde rijsttafel in bestelling kunnen nemen.

Gerechten Party & Cateringservice

Alle rijsttafels zijn met een minimum van 10 personen. De getoonde prijs is de prijs per persoon en bezorgd
op locatie (straal van 10KM vanaf Rechtstraat Maastricht). Vragen over deze service?
Stuur een mail naar info@gadjahmas.nl of bel met ons op: 043-321 15 68

Rijsttafels
Voorgerechten en Aperitief Hapjes
Onderstaande gerechten kunnen bijbesteld worden voor de rijsttafel. Aan de hand van
de gekozen gerechten kunnen wij u een passende offerte maken!

Rijst en bami
SATE GERECHTEN EN SAUZEN
VLEESGERECHTEN
VISGERECHTEN
GROENTEN GERECHTEN
EIERGERECHTEN
SOJA GERECHTEN
BIJGERECHTEN
Service aanvullingen